Achtergrond muziek

Contact

 

De eerste vragen van een nieuwe opdrachtgever gaan meestal over volume, 'kunnen mijn gasten rustig met elkaar praten?' Met de samenstelling van mijn jazz trio en jazz duo is dit geen enkel probleem, wij kunnen van akoestisch tot licht versterkt spelen en weten altijd een goede balans te vinden. 'en hebben jullie een podium nodig?' dat mag wel maar hoeft niet, een jazz trio of jazz duo is klein en makkelijk op te stellen in de gekozen ruimte, wij zijn ook verplaatsbaar indien nodig. 

Zonder gebruik te maken van een artiestenbureau of tussenpersoon en direct contact te hebben met de uitvoerende muzikant maakt communiceren en afspraken maken vele malen makkelijker dus neem vooral contact op en stel je vragen. 
 

Ik ben heel blij met de woorden van opdrachtgever Karin de Man.........

'Wat een goede vibe hing er de afgelopen 2 dagen tijdens de sfeervolle Open Huis Dagen van Juwelier Keuvelaar in Middelharnis.
De professionele en heerlijke muziek van Joost Zoeteman en bassist Nick McGuire hebben daar in belangrijke mate aan bijgedragen.
Al vele jaren doe ik met zeer veel tevredenheid en plezier zaken met dit duo, altijd klantgericht en professioneel. Ze bestaan nog!
Op naar de volgende klus jongens en onze hartelijke dank!'      Organisatiebureau De Man Events
 
Muziek maken voor een tevreden klant is het mooiste wat er is !