Muziekles Dordrecht

Screen Shot 2018 08 07 at 20.33.38Pop, Rock, Jazz, Blues, Klassiek, Blue Grass, country and western, bassisten zijn overal nodig!

Als je in de regio Drechtsteden op zoek ben naar een vakbekwame basdocent met veel praktijk ervaring dan zit je hier goed. De contrabas lessen zijn 'tailor-made', dat wil zeggen, gemaakt voor de individuele leerling. De sfeer tijdens de lessen is informeel maar educatief. 

Les methode

Mijn methode om muziekles te geven noem ik het 'all-round praktijk' methode. Het is verbonden met en ontwikkeld vanuit mijn vele jaren als  professioneel uitvoerend musicus. Het is bedoeld om een degelijk begrip te geven aan alle aspecten van musiceren op alle niveau's.

Ik behandel de technische en emotionele instrumentale vaardigheid, van basis tot en met gevorderde muziektheorie, melodisch, harmonisch en ritmisch besef, omgaan met stress en nervositeit om een succesvolle en tevreden muzikant te worden.

Stel je eens voor; een vriendelijke, vertrouwde omgeving waar je enthousiast gestimuleerd wordt om te leren en zonder schroom vragen te stellen, waar niets fout is, alleen onbekend. Waar jouw persoon, muzikale voorkeur en wensen centraal staan en serieus worden genomen. Een flexibele plek waar muzikaal plezier valt te combineren met school, werk, studie, gezin, vakanties en andere bezigheden. Bij een docent met zowel ervaring in “mensenwerk” als muziek.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden doelen en wensen van leerling en docent besproken zodat een op maat gemaakt lesplan ontstaat dat ruimte laat voor creatieve flexibiliteit.
Je kunt kiezen voor je eigen muziek waarbij ik je begeleidt met piano, gitaar of keyboard. Tevens zal er opname apparatuur gebruikt worden zodat jij je eigen basspel kan beluisteren.

Prijslijst bas / muzieklessen 2017-2018

De lessen zijn naar keuze 30, 45, 60 minuten en kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels (21% BTW is verplicht voor personen ouder dan 21 jaar). * is met een lesovereenkomst.

30 minuten incl. 21 % BTW € 23,00 (excl. BTW € 19,01) *

45 minuten incl. 21 % BTW € 31,00 (excl. BTW € 25,62) *

60 minuten incl. 21 % BTW € 39,00 (excl. BTW € 32,23) *

Zonder lesovereenkomst 60 minuten € 45,00 excl. BTW

Bericht van een leerling

'Na een aantal jaren erg weinig bas te hebben gespeeld, ging het toch weer kriebelen en vol goede moet pakte ik mijn bas weer uit de koffer.  Ben niet meer de jongste dus dacht ik bij mijn zelf, misschien toch handiger om weer op les te gaan. Na wat speurwerk op internet kwam ik op deze site uit,  maakte een afspraak en er was eigenlijk al direct een klik met Nick.  Alhoewel ik niet altijd tijd heb om veel te oefenen  was de sfeer altijd super relaxed en ons motto voor de les was dan ook “muziek maken is fun” en dat is het. Nick is een fijne en vakbekwame basgitaar leraar, hij heeft geduld en balanceert  plezier toch ook altijd weer prima met techniek en de juiste oefeningen zodat je weer snel vooruit gaat en dat ongeacht je leeftijd, prima hoor !'  GB uit HIA