CONTRABAS LEREN SPELEN

Image

Pop, Rock, Jazz, Blues, Klassiek, Blue Grass, country and western, bassisten zijn overal nodig! Als je in de regio Drechtsteden op zoek ben naar een vakbekwame basdocent met veel praktijk ervaring dan zit je hier goed. De contrabas lessen zijn 'tailor-made', dat wil zeggen, gemaakt voor de individuele leerling. De sfeer tijdens de lessen is informeel maar educatief. Tijdens de contrabasles werken we aan alle muziekstijlen en benaderen we de contrabas als solo en begeleidingsinstrument.Je kan ervoor kiezen om je eigen muziek mee te nemen waarbij ik je begeleidt op de piano, gitaar of keyboard.

LES METHODE

Mijn methode noem ik de 'all-round praktijk' methode. Het is verbonden met en ontwikkeld vanuit mijn vele jaren als  professioneel uitvoerend musicus. Het is bedoeld om een degelijk begrip te geven aan alle aspecten van musiceren op alle niveau's. Ik behandel de technische en emotionele instrumentale vaardigheid, van basis tot en met gevorderde muziektheorie, melodisch, harmonisch en ritmisch besef, omgaan met stress en nervositeit om een succesvolle en tevreden muzikant te worden.

Stelt je zich eens voor; een vriendelijke, vertrouwde omgeving waar je enthousiast gestimuleerd wordt om te leren en zonder schroom vragen kunt stellen, waar niets fout is, alleen onbekend. Waar jouw persoon, muzikale voorkeur en wensen centraal staan en serieus worden genomen. Een flexibele plek waar muzikaal plezier valt te combineren met school, werk, studie, gezin, vakanties en andere bezigheden. Bij een docent met zowel ervaring in de muziek als “mensenwerk”.

KENNISMAKINGSGESPREK

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden doelen en wensen van leerling en docent besproken zodat een op maat gemaakt lesplan ontstaat dat ruimte laat voor creatieve flexibiliteit.

 

Image

PRIJSLIJST BAS / MUZIEKLESSEN 2023

De lessen zijn optioneel 30, 45, 60 minuten en kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven

30 minuten € 28,00 

45 minuten € 37,00 

60 minuten € 45,00 

Image