Contrabas leren spelen

contrabasles-dordrechtContact

Mijn eerste ontmoeting met dit geweldige instrument was in een Engelse militaire kapel, daar heb ik zelf contrabas leren spelen. Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik contrabasles bij Koos Wiltenburg en op het Rotterdams Conservatorium gevolgd. Voor mij is de contrabas een echt ‘all-round’ instrument die alle muziekstijlen aan kan en vooral met de strijkstok veel mogelijkheden biedt. Tijdens de contrabas les leren mijn leerlingen contrabas spelen met (arco) en zonder (pizzicato) strijkstok. Zelf betrap ik mezelf vaak met de strijkstok in mijn hand voor zowel de jazz als klassieke contrabas studie.

Stel je eens voor; een vriendelijke, vertrouwde omgeving waar je enthousiast gestimuleerd wordt om te leren en zonder schroom vragen te stellen, waar niets fout is, alleen onbekend. Waar jouw persoon, muzikale voorkeur en wensen centraal staan en serieus worden genomen. Een flexibele plek waar muzikaal plezier valt te combineren met school, werk, studie, gezin, vakanties en andere bezigheden. Bij een docent met zowel ervaring in “mensenwerk” als muziek.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden doelen en wensen van leerling en docent besproken zodat een op maat gemaakt lesplan ontstaat dat ruimte laat voor creatieve flexibiliteit.
Je kunt kiezen voor je eigen muziek waarbij ik je begeleidt met piano, gitaar of keyboard. Tevens zal er opname apparatuur gebruikt worden zodat jij je eigen basspel kan beluisteren.

Prijslijst bas / muzieklessen 2016-2017

De lessen zijn naar keuze 30, 45, 60 minuten en kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels (21% BTW is verplicht voor personen ouder dan 21 jaar).

30 minuten incl. 21 % BTW € 21,00 (excl. BTW € 17,36)

45 minuten incl. 21 % BTW € 29,00 (excl. BTW € 23,97)

60 minuten incl. 21 % BTW € 37,00 (excl. BTW € 30,58)