JAZZ BAND BOEKEN

Jazz Trio Nick McGuire speelt jazzmuziek en andere muziekstijlen bij alle evenementen en gelegenheden, professioneel, ervaren en betrouwbaar. ‘Bands that put a smile on your face’.

JAZZ MCGUIRE

Al vele jaren is de jazzband van Nick McGuire specialist in het verzorgen van professionele achtergrondmuziek op een volume dat u prettig vindt.

Met toegewijde professionele passie schenkt de band alle aandacht aan u en uw gasten zodat uw bruiloft, feest of evenement een succes wordt en alles probleemloos en efficiënt verloopt.

ALTIJD PROFESSIONEEL

De band bestaat uit gitaar, contrabas en saxofoon/klarinet.
De uitsluitend professionele muzikanten zijn ruim van tevoren aanwezig en netjes in pak gekleed. Voor een fijne ambiance blijft de muziek altijd op de achtergrond waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.

OVERAL MOGELIJK

Jazzband McGuire is zeer compact op te stellen. Tijdens een optreden kan de band verplaatsen zodat de livemuziek altijd op de beste mogelijke plek staat opgesteld.

Indien gewenst neemt de band een microfoon mee voor uw toespraken en digitale achtergrondmuziek voor tijdens de pauzes.
Image

"Een professionele jazzband die plezier uitstraalt!"

BOEKEN

Jazzband McGuire is te boeken voor € 795 voor 2 uur. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen en/of een prijsopgave op maat of bel 0623873096.
U krijgt direct contact met Nick McGuire (Nederlands of Engelstalig). Er zijn geen tussenpersonen en u krijgt altijd een betrouwbaar en scherpe prijsopgave, uiteraard geheel vrijblijvend.

LIEVER EEN JAZZ DUO?

Een alternatief voor de jazzband is een Jazz Duo met contrabas en gitaar, contrabas en piano of contrabas en saxofoon. Het duo is uitermate geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek voor kleine gezelschappen. Daarnaast is de prijs zeer schappelijk omdat de bezetting klein is.

ZAKELIJKE OPDRACHTGEVERS

Naast veel particuliere bruiloften, feesten en verjaardagen heeft Jazzband McGuire succesvol voor de volgende zakelijke opdrachtgevers gewerkt:

jazzband voor jazzwine in wijchen huis ter duin jazzband rai jazztrio mcguire swatch personeelsfeest jazztrio mcguire to be cultureel centrum jazzband jazzduo voor de man events GCN jazztrio Dordrechts museum jazzband jazztrio jazztrio voor klm nederland

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het jazztrio? Laat uw gegevens hier achter en ik zal u zo snel mogelijk een offerte toesturen.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer