%PM, %19 %550 %2017 %13:%dec

Jazz band boeken

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Jazz McGuire

Al vele jaren is de jazzband van Nick McGuire specialist in het verzorgen van professionele achtergrondmuziek op een volume dat u prettig vindt.

Met toegewijde professionele passie schenkt de band alle aandacht aan u en uw gasten zodat uw bruiloft, feest of evenement een succes wordt en alles probleemloos en efficiënt verloopt.

Altijd professioneel

De band bestaat uit gitaar, contrabas en saxofoon/klarinet.
De uitsluitend professionele muzikanten zijn ruim van tevoren aanwezig en netjes in pak gekleed. Voor een fijne ambiance blijft de muziek altijd op de achtergrond waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.

Bekijk de video's

Overal mogelijk

Jazzband McGuire is zeer compact op te stellen. Tijdens een optreden kan de band verplaatsen zodat de livemuziek altijd op de beste mogelijke plek staat opgesteld.

Indien gewenst neemt de band een microfoon mee voor uw toespraken en digitale achtergrondmuziek voor tijdens de pauzes.

Gert & Elizabeth  231

 
Een professionele jazzband die plezier uitstraalt!
Nu boeken
 

Boeken

Jazzband McGuire is te boeken voor € 695 voor 2 uur. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen en/of een prijsopgave op maat of bel 0623873096.
U krijgt direct contact met Nick McGuire (Nederlands of Engelstalig). Er zijn geen tussenpersonen en u krijgt altijd een betrouwbaar en scherpe prijsopgave, uiteraard geheel vrijblijvend.

Liever een Jazz Duo?

Een alternatief voor de jazzband is een Jazz Duo met contrabas en gitaar, contrabas en piano of contrabas en saxofoon. Het duo is uitermate geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek voor kleine gezelschappen. Daarnaast is de prijs zeer schappelijk omdat de bezetting klein is.

 

Video'sReacties

Dhr Reijsers
9/12/17
 

Beste Trio Nick McGuire,
Heel erg bedankt voor de muzikale begeleiding(en).

lees verder...

We kregen van iedereen complimenten dat zowel Ian en de pianiste en jullie jazzband zo voortreffelijk waren! We hebben ervan genoten!

Organisatiebureau De Man Events
 

Wat een goede vibe hing er de afgelopen 2 dagen tijdens de sfeervolle Open Huis Dagen van Juwelier Keuvelaar in Middelharnis.

lees verder...

De professionele en heerlijke muziek van Joost Zoeteman en bassist Nick McGuire hebben daar in belangrijke mate aan bijgedragen.
Al vele jaren doe ik met zeer veel tevredenheid en plezier zaken met dit duo, altijd klantgericht en professioneel. Ze bestaan nog!
Op naar de volgende klus jongens en onze hartelijke dank!

Thérèse en Jacques de Rijck
2/20/16
 

Hallo Trio Nick McGuire, beste Joost,
Afgelopen zaterdag hebben we een geweldige feestavond beleefd,waarbij de muzikale ondersteuning van het trio geweldig was.

lees verder...

Heel veel gasten complimenteerden ons met de heerlijke muziek. Die complimenten geven we graag door. Heel hartelijk bedankt.

Saskia en David
 
 

Dag Nick en andere bandleden,
Hartelijk dank voor de fijne muziek op ons trouwfeest!!

lees verder...

Heel veel complimenten gehoord, het paste perfect op het feest en bij de locatie,
hartelijke groet

S. Kloosterboer
5/7/16
 

Bedankt voor vandaag, jullie hebben bijgedragen aan een succesvol evenement.

lees verder...

We hebben veel leuke reacties ontvangen van zowel gasten alsmede personeel.

Zakelijke opdrachtgevers

Naast veel particuliere bruiloften, feesten en verjaardagen heeft Jazzband McGuire succesvol voor de volgende zakelijke opdrachtgevers gewerkt:

 
jazzband voor jazzwine in wijchen huis ter duin jazzband rai jazztrio mcguire swatch personeelsfeest jazztrio mcguire to be cultureel centrum jazzband jazzduo voor de man events GCN jazztrio Dordrechts museum jazzband jazztrio jazztrio voor klm nederland
 
 

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het jazztrio? Laat uw gegevens hier achter en ik zal u zo snel mogelijk een offerte toesturen.
(*)
Ongeldige invoer

(*)
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

(*)
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

(*)
Ongeldige invoer