Jazz bands

Contact

Wij werken met uitsluitend professionele musici die meerdere jaren ervaring hebben in de wereld van achtergrondmuziek. Hun enthousiasme en passie voor muziek en professionaliteit zorgt ervoor dat uw feest of evenement een succes wordt.

Jazz Duo McGuire

jazzduo smallJazz duo McGuire brengt sfeervolle jazzmuziek uit het great American Songbook. Enkele voorbeelden uit het repertoire zijn; Summertime, Girl from Ipanima en My Funny Valentine. De kleine bezetting maakt het jazzduo uitermate geschikt voor het muzikaal omlijsten van kleinschalige evenementen en bruiloften. Naast jazzmuziek brengt het duo ook andere muziekstijlen zoals; bossa nova, gipsyjazz en swing. Het is mogelijk om het jazzduo uit te breiden tot een triobezetting met een instrument naar keuze (piano, saxofoon, drums, viool of zang). U kunt rekenen op professionele jazzmuziek als muzikale omlijsting. Indien gewenst, kan het jazzduo ook meer op de voorgrond treden.

 

Jazz Duo McGuire speelt:

Mood Indigo

Lady Be Good

Valentine

 
 

Jazz Trio McGuire

JTM clarinetMet Akoestisch Jazz Trio McGuire is schreeuwen om gehoord te worden tijdens uw bruiloft, feest of receptie niet meer nodig. Op een aangepast volume speelt dit trio 'easy listening' en 'relaxed' op de achtergrond of swingend en opzwepend op een podium of zelfs bij u aan tafel. Ons motto is: 'a personal touch of high quality jazz with a topping of entertainment guaranteed'

Het verzorgen van professionele achtergrondmuziek is een dankbare manier van muziek maken. Het volume van de akoestiche tokkel en blaasinstrumenten is altijd aangepast om de perfecte balans te vinden en uw feest een succes te maken.

Jazz Trio McGuire is vernoemd naar de Britse bassist en bandleider Nick McGuire en is een 'showcase' voor de Nederlandse jazz gitarist Joost Zoeteman en de multi-getalenteerde rietblazer Wim Lammen. Dit energieke trio van hard swingende muzikanten is geïnspireerd door alle belangrijke stijlen van de jazz uit de 20e eeuw. Dit kan in hun originele, spannende, rauwe en soms humoristische vertolking van de populaire jazz standards worden gehoord. Deze band is heerlijk onvoorspelbaar en zo veel meer dan alleen maar weer een jazztrio. 

 

 

Jazz Trio McGuire speelt:

Topsy (trio met saxofoon)

Witchcraft (trio met drums)

Waltz New (trio met drums)

 
 

Mijn verhaal

De passie voor jazz is tijdens mijn muziek opleiding in Engeland ontstaan en met me meegereisd naar Nederland waar er een gezonde jazz scene heerst op zeer hoog niveau. Ik werk met een professionele jazz trio, jazz duo en andere jazz ensembles op podia en festivals in binnen en buitenland. Maar een jazz band huren is ook de perfecte band voor bruiloft, feest of zakelijk evenement en met meer dan tien jaar ervaring met artiesten boeken en achtergrondmuziek kunt u ervan uitgaan dat uw evenement in goede handen is.